Ramai pelanggan tertanya tanya apakah rahsia di sebalik Penang char koay teow sebenarnya.Jawapannya ialah KICAP KHAS yang di rumus dengan rapi dari resepi kicap yang belainan gred.Resepi ini boleh dikatakan rahsia sebab ianya adalah ciptaan bagi seseorang yang amat berpegalaman.Tidak dapat di nafikan asal ramuan ini adalah dari tukang masak yang menetap di Pulau Pinang.Kosnya agak tinggi tetapi cita rasa yang unik dapat mengekalkan identiti yang sebenarnya.Salah seorang yang berjaya memcapai pengetahuan dalam bidang ini ialah di namakan Kicap Top Penang Char Koay Teow

Kami menyediakan TOP PENANG CHAR KOAY TEOW yang dijamin asli.Segala ramuan asas adalah secara terus dibekalkan dari Pulau Pinang dan di proses sendiri.Juga menu lain adalah seperti Laksa Utara,Sup Utara,Nasi Lemak dan lain lain

JOHOR BAHRU - Raja Muda Johor, Tunku Ismail Idris (gambar) semalam dimasyhurkan sebagai Tunku Mahkota Johor (TMJ) yang baru bagi menggantikan ayahandanya Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar yang dimasyhurkan sebagai Sultan Johor.
"Setelah diisytiharkan sebagai Sultan, saya berhak dan bertanggungjawab mengikut Undang-Undang Tubuh Negeri Johor memilih dan melantik seorang waris bergelar Tunku Mahkota Johor.
"Bahawasanya, bagi menjalankan tugas di bawah perenggan 1, fasal 7, bahagian pertama Undang-Undang Tubuh Negeri Johor 1895, saya, Sultan Ibrahim ibni Almarhum Sultan Iskandar, Sultan dan Yang Dipertuan bagi negeri dan jajahan takluk Johor mengikut nasihat Jumaah Diraja dengan ini memilih dan melantik anakanda Duli Yang Maha Mulia Tunku Ismail menjadi waris takhta kerajaan Johor dan digelar Tunku Mahkota Johor," isytihar baginda.
Sejurus perisytiharan itu, Tunku Ismail menjunjung kasih ke atas ayahanda baginda atas limpah perkenan dilantik sebagai waris takhta Johor.